Kişiye Özel Fotoğrafçılık Dersi

Vakitsizlik Artık Problem Değil!

Kişiye özel fotoğrafçılık dersi, bugüne kadar eğitim almak isteyen ancak vakit bulamayan kişiler için hazırlanan bir programdır. İş, okul, aile derken yıllardır almak istediğiniz fotoğrafçılık eğitimi size özel saatlerde ve mekanlarda düzenlenebiliyor artık. Vakitsizlik ve yoğunluk engeliniz olmayacak!

kişiye özel fotoğrafçılık eğitimi
kişiye özel fotoğrafçılık kursu
özel fotoğrafçılık dersi

Kişiye özel fotoğrafçılık eğitimi, diğer programlara göre farklı avantajlar ile kursiyerleri bekliyor. Örneğin ders saatleri katılımcı tarafından belirleniyor, eğitimler istenirse Foto Life Akademi’de istenirse katılımcının belirlediği yerde düzenleniyor. Uygulamalı dersler ise farklı dış mekanlarda yapılıyor.

Kişiye Özel Fotoğrafçılık Turları;

İtalya’nın başkenti Roma’da, Fransa’nın başkenti Paris’te ya da İspanya’nın başkenti Barselona’da ve dünyanın dört bir tarafında çekimler gerçekleştirebilir ve farklı bir ayrıcalığa sahip olabilirsiniz.

Temel eğitimlerinizi aldıktan sonra dilediğiniz taktirde konaklamadan ulaşıma kadar her aşamada yanınızda olan bir ekiple özel fotoğrafçılık turunuzun planını yapabilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla keyifli bir yolculuğa çıkarken fotoğrafçılıkta da kendinizi geliştirme imkanı bulursunuz.

Kimler Katılabilir? – Yaş ya da İş Fark Etmez!

Kişiye özel fotoğrafçılık kursları her yaşa ve kültüre hitap ediyor. Eğitmeni ile bire bir, istediği zaman ve mekanda eğitim almak isteyen herkes bu kurslara katılabilir. Daha çok yoğun iş temposuna sahip olanlara hitap eden kurslarımıza kalabalık gruplarla çalışmak istemeyenler de katılabilir. Genel katılımcı kitlemiz:

• Düzensiz çalışma saatine sahip olanlar,
• Bireysel eğitim almak isteyenler,
• Yaşı ortalamanın çok üstünde ya da altında olanlar,
• Saat ve gün ayarlamalarını kendileri yapmak isteyenler,
• Belli bir konunun üzerinde yoğunlaşmak isteyenlerden oluşmaktadır.

Özel Dersler Özel Avantajlar!

Özel fotoğrafçılık dersi, diğer programlardan farklı olarak katılımcılara özel ayrıcalıklar sunmayı ihmal etmiyor. Bugüne kadar ertelediğiniz hayalinizi gerçekleştirmek için bu avantajlar sizi cezbedebilir. Ders saatleri ve günlerini dilediğiniz gibi belirleyebilir, uygulamalı derslerinizi birebir gerçekleştirir ve gezi rotalarından birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca photoshop kursu ile eğitiminizi pekiştirebilirsiniz.

• Zaman bulamıyorum diyenler için sorun olmaktan çıkmıştır.
• Ders saatleri ve günleri size göre belirlenmektedir.
• Yoğunlaşmak istediğiniz konular detaylı olarak anlatılmaktadır.
• Temel eğitimden sonra farklı atölyeler ile profesyonelliğe adım atabilirsiniz.
• Stüdyo ve dış mekan çekimlerinde eğitmeninizle iletişiminiz gruplu derslere göre daha çok olur.
• Anlamadığınız ya da yeteri kadar öğrenemediğiniz konular tekrar edilecektir.
• Uygulamalı dersler birebir gerçekleştirilecektir.
• Uygulama dersler için özel rotalardan birini tercih edebilirsiniz.
• Eğitim tamamlandığında sertifikaya sahip olabilirsiniz.

fotoğrafçılık özel ders
fotoğrafçılık kursu
kişiye özel fotoğrafçılık dersi

Ders Programınızı Kendiniz Oluşturun!

Kişiye özel fotoğrafçılık ders programı, temel eğitim içeriğini kapsamaktadır. Temel eğitim almış olanlar ise özel atölye derslerine başlayabilirler. Kursiyerlerimiz doğum fotoğrafçılığından düğün fotoğrafçılığına kadar farklı atölyelerimizde eğitim alabilirler. Genel olarak ilk kur ders programımız:

• Fotoğraf makinesi türlerinin ve özelliklerinin öğrenilmesi,
• Objektif türlerinin ve özelliklerinin öğrenilmesi,
• Işık ve pozlama,
• Enstantane ve diyafram ayarlarının yapılması,
• Fotoğraf makinesi film türlerinin sınıflandırılması,
• Filtre, flaş, tripod gibi yardımcı araçların öğrenilmesi kullanılması,
• Dijital teknoloji ve fotoğrafçılığın anlatılması,
• Mimari, stüdyo, gece, makro gibi çekim tekniklerinin aktarılması,
• Fotoğrafta kompozisyon oluşturulması gibi bilgilerden oluşmaktadır.

Özel Fotoğrafçılık Ders Ücretleri!

Özel fotoğrafçılık dersleri için fiyatı belirleyen faktörler;

• Toplamda almak istediğiniz ders saati,
• Eğitim almak istediğiniz branş, (Temel eğitim mi yoksa mesleki eğitim mi?)
• Dijital teknik eğitimlerinden herhangi biri,
• Katılmak istediğiniz ekstra gezi ya da seminerlerdir.

Kendi tarzınızı oluşturmak, eğitmenlerinizle bire bir çalışmak, dilediğiniz yerde ve saatte eğitim almak istiyorsanız özel ders seçeneklerimizden yararlanmak için bizi arayın. Hatta gelin bir ders için misafirimiz olun! Sanatın keyifli yönüyle tanışın, anılarınızı ölümsüzlüğe taşıyın! Eğitime katılmak ve fiyat bilgisi için fotoğrafçılık kursu fiyatları sayfamızı ziyaret edin.

300

Kurumsal Eğitim
2000

Bireysel Eğitim
95

Workshop
98%