Kişiye Özel Fotoğrafçılık Dersi

kişiye özel fotoğrafçılık eğitimi

Vakitsizlik Artık Problem Değil! – Kişiye Özel Fotoğrafçılık Eğitimi

Kişiye Özel Fotoğrafçılık Kursu, fotoğraf çekmeyi öğrenmek isteyen ancak vakit bulamayan, iş, okul, aile derken fotoğraf tutkusunu bir kenara bırakan, eğitmeni ile bire bir çalışmak isteyen fotoğraf meraklıları için hazırlanan bir programdır. Kişiye özel fotoğrafçılık eğitimlerimizin en büyük avantajı; size özel gün ve saatlerde, dilediğiniz yerde ya da akademimizde eğitim alma fırsatına sahip olmanızdır.

Fotoğraf tutkunuza kulak vermek istiyorsanız bu atölye tam size göre…

Düzensiz çalışma saatine sahip olanlar, bireysel eğitim almak isteyenler, eğitim için yaş sınırının altında ve üstünde olanlar, eğitim saatlerini kendi belirlemek isteyenler, belli bir konu üzerinde yoğunlaşma amacı olanlara özel fotoğrafçılık eğitimlerimizi kaçırmayın! İstediğiniz mekanda ve istediğiniz zamanda eğitim alın, yoğun iş temponuzu dert etmeyin.

Fotoğrafçılık merakınızı askıya almayın…

Fotoğraf Tutkunuysanız;

Hobi için; 3 haftalık temel fotoğrafçılık eğitimimize katılarak fotoğraf çekmeyi öğrenebilirsiniz. Fotoğraf tutkunuysanız ve amatör olarak fotoğraf çekip bu merakınız sürdürmek isterseniz; Temel ve İleri Uygulama olmak üzere 2 eğitim programımızı da tamamlamanız gerekmektedir. Temel ve ileri eğitimleri tamamladıktan sonra günübirlik veya konaklamalı yurt içi ve yurt dışı fotoğraf gezilerimizle kendinizi geliştirebilirsiniz.

Meslek Edinmek İstiyorsanız;

Mesleki olarak düşünürseniz; Temel ve İleri Uygulama atölyelerini tamamladıktan sonra moda, ürün, yemek, doğum, düğün, stüdyo, hava fotoğrafçılığı başta olmak üzere eğitimini verdiğimiz 14 branş arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Temel, ileri ve mesleki branş eğitimlerinden sonra çektiğiniz fotoğrafları işlemek ve baskıya hazır hale getirmek için Photoshop veya Lightroom kurslarımıza katılabilir, alanınızda uzmanlaşabilirsiniz.

Kurs Bilgisi

Eğitim sonunda öğrenemediğini düşünenler için sonraki kura ücretsiz katılım hakkı.
Alamadığınız ya da kaçırdığınız dersleri arkadan gelen gruplarımızda ya da diğer şubelerde telafi.
Fotoğrafçılık eğitimlerinde profesyonellik kazandığınızı belgeleyen MEB onaylı sertifika ile uzmanlık ve başarı garantisi. Rakiplerinizden sıyrılmanızı sağlayan ve kendi stüdyonuzu açmanıza imkan verecek profesyonellik göstergesi. (MEB onaylı sertifika yalnızca 30 ya da 15 haftalık MEB onaylı programı bitirenlere verilmektedir.)
Foto Life Akademi Fotoğrafçılık Kursu Dünya standartlarında, alanının en ünlü eğitmenleri ve donanımlı eğitim içerikleri ile hazırlanan başlangıç ve mesleki atölyelerde sonuç odaklı, kaliteli ders programları.
Sizinle aynı hedefi olan, her meslekten ve her eğitim düzeyinden, fotoğraf çekmeye gönül vermiş kişilerle tanışma imkanı, fotoğrafçılık kursları ile dünyaya aynı objektiften bakma ve yeni arkadaşlıklar kurma şansı.
Eğitim ve atölyelerin sonunda öğrendiklerinizi pratiğe dökmeniz için yurt içi ve yurt dışı lokasyonlarda modelle, ürünle, stüdyo ve açık alanlarda fotoğraf çekimi ile etkinliklere ve festivallere eğlenceli fotoğraf gezileri.
Alanında uzman Türkiye’nin en önde gelen fotoğraf sanatçılarından eğitim alma fırsatı.
Temel ve ileri eğitimler ile atölyelerde eğitmen eşliğinde teorik bilgileri sahada uygulama.
Fotoğraf makinesi ve ekipmanı seçerken eğitmen desteği ve uygun fiyatlara tedarik imkanı.
Fotoğraf yarışmalarına hazırlık ve katılım ile sergi açılışlarını takip ve gezi organizasyonları.

Ruhsatsız Kurslara Dikkat

Son zamanlarda oldukça artış gösteren ve merdiven altı olarak tabir edilen ruhsatsız, özel ders ve danışmanlık adı altında eğitim veren kurumlara dikkat edin! Eğitim sadece MEB'in ruhsat verdiği kurumlarca gerçekleştirilmektedir. Eğitim aldığınız yerin MEB ruhsatlı olup olmadığını sorun ve ruhsatsız yerlerden eğitim alarak suça ortak olmayın!

Sıkça Sorulan Sorular

Evet tüm fotoğrafçılık eğitimleri için katılım sertifikası veriyoruz.
Fotoğrafçılık kursu sertifikası bu işin eğitimini aldığınıza dair bir belgedir ve sertifikalarla iş yeri açılmaz. Aldığınız sertifika; işinizi yaparken müşterilerinize işin uzmanı olduğunuzu anlatmanız ve rakiplerinizden ayrılmanız açısından avantaj sağlamaktadır. İş yeri açmak isteğiniz alanda ustalık belgesi almanız gerekmektedir. İş yeri açmak için gerekli evrakları mali müşavirden öğrenebilirsiniz.
Dersleri telafi imkanı var. (Derse gelemezseniz farklı bir sınıfta veya şubemizde gelmediğiniz haftanın telafisini alabilirsiniz.)
Kişiye özel fotoğrafçılık eğitimi almadan ileri atölye ve mesleki branşlara kayıt almıyoruz. İleri atölye için temel eğitime katılmanız şart. Mesleki atölyeler için de temel + ileri uygulama atölyelerini bitirmiş olmanız gerekmektedir.
Hocalarımız Orhan GÜRBÜZ, Mete DEMİRCİ, Çağla ALTAN, Uskan ULUDOĞAN, Eray HACIOSMANOĞLU, Kemal ÜZMEZ, Mehmet ÖZŞİMŞEK gibi alanlarında ün yapmış fotoğraf sanatçılarıdır. Eğitmenlerimizin biyografilerini http://www.fotografcilikkursu.com.tr/egitmenler/ sayfasından inceleyebilirsiniz.
Fotoğrafçılık kursu sınıflarımız minimum 7, maksimum 15 kişilik sınıflardan oluşmaktadır.
3 haftalık kişiye özel fotoğrafçılık eğitiminde fotoğraf kültürü ve fotoğrafçılığın kişiye özel kavramları olan ISO, diyafram ve enstantaneyi öğrenir, fotoğraf makinelerinin hangi modda (Manual Diyafram öncelikli, Enstantane Öncelikli ve Otomatik) çalıştığı ve hangi çekim türlerinin kullanıldığı konusunda bilgi sahibi olursunuz. Fotoğraf makinesi objektiflerini ve yardımcı ekipmanlarını tanıyarak çekimlerde nasıl kullanıldığını öğrenmiş olursunuz.

Bunun yanında yapay ve doğal ışık kaynaklarının kullanımı ve ışığın fotoğraftaki etkisini, fotoğrafta altın oran ve kompozisyon kurallarını öğrenerek fotoğraf nasıl oluşturulur konusunun mantığını ve felsefesini öğrenirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğrafçılık Eğitimi programı; sizi profesyonel bir fotoğrafçı yapmaz fotoğraf çekmenizi sağlar. Bilgilerinizi ilerletmek için mutlaka ileri atölyeye katılım sağlamanız gerekmektedir.

Amatör düzeyde iyi fotoğraflar çekmek isterseniz kişiye özel ve ileri eğitim programlarını bitirmeniz gerekmektedir.
Temel ve ileri fotoğrafçılık eğitimleri tamamladıktan sonra amatör düzeyde fotoğraf çekiyorsunuz demektir. Bundan sonra hobi amaçlı düşünüyorsanız;

Tatil Home iş birliğiyle her ay düzenlediğimiz yurt içi ve yurt dışı günübirlik veya konaklamalı fotoğraf gezilerimize katılabilir ve daha fazla pratik yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Ayrıca fotoğraflarınızı daha etkili hale getirmek için dijital teknik atölyelerimize (photoshop, lightroom kursu) katılarak fotoğraflarınızı baskıya hazır hale getirmeyi öğrenebilirsiniz.

Mesleki amaçlı düşünürseniz;

Temel ve ileri atölyeleri bitirdikten sonra; Moda, Stüdyo, Düğün, Doğum, Yemek, Belgesel, Kurumsal, Portre, Panoramik, Siyah Beyaz, Seyahat, Mimari, Ürün, Hava Fotoğrafçılığı gibi Mesleki atölyelerimize katılıp alanınızda uzmanlaşabilirsiniz.

Mesleki atölyeleri tamamlayan öğrencilerimiz; profesyonel Photoshop veya Lightroom kurslarımıza katılarak fotoğraflara retouch yapmayı, fotoğraflarını baskıya hazır hale getirmeyi, albüm oluşturmayı ve tasarlama süreçlerini öğrenerek sektörde iş yapabilme düzeyine gelirler.
Mesleki atölyemizi bitiren ve görüntü işleme kurslarımızı alan (photoshop, lightroom kursu) yetenekli ve başarılı kursiyerlerimize, Foto Life bünyesinde veya partnerlerimiz iş birliğiyle tam zamanlı iş imkanı sağlamakta veya fotoğraf çekim projeleri yönlendirilerek sektörde iş bulma veya kendi işini yapma konusunda destek olunmaktadır. Ayrıca kendi web sitesini yaptırmak isteyen fotoğrafçılar için Web Home İnternet Reklam ve Bilgi Teknolojileri markamızla web sitesi tasarımında 2000 TL destek vermekteyiz.
Fotoğraf çekmek isteyen herkes fotoğrafçılık kursları ve atölyelerimiz için kayıt yaptırabilir.
Fotoğrafçılık kurslarımızda 18 - 70 yaş arası sınıflardan oluşmaktadır.18 yaş altı için 15 -17 yaş aralığındaki gençlerimiz derslere velisiyle beraber gelebilir. 15 yaş ve altı için grup dersi yerine özel olarak eğitim verilmektedir.
Fotoğrafçılık kursu temel eğitimin ilk 3 haftası için fotoğraf makinesi olması şart değil ama 4. hafta uygulama yapılacağından fotoğraf makinesiyle gelmeniz gerekmektedir. Fotoğraf makinesi alımı ve tedariğiyle ilgili hocalarımız sizlere destek olmaktadır.
5 haftalık temek atölyeyi tamamladığınızda fotoğraf çekmeyi öğrenirsiniz ama amatör düzeyde fotoğraf çekmek için 9 haftalık temel ve ileri fotoğrafçılık eğitimlerini bitirmeniz gerekmektedir.
Grup şirketlerimizde turizm firmamız var. (Tatil Home Turizm Seyahat Acentesi grup markalarımızdandır.) Her hafta yurt içi, yurt dışı ve günübirlik veya konaklamalı fotoğraf gezileri düzenliyoruz. Eğitmenlerimizin katılımı ile gerçekleşen gezilerde çekim uygulamaları yapıyoruz.
Gezi ve etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca gezi ve etkinlik öncesi SMS bildirimi yapmaktayız. Dilerseniz bu şekilde etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.
Yılda 2 kez fotoğraf yarışması düzenlemeye çalışıyoruz.
Öğrencilerimiz çalışmalarıyla kişisel ya da grup sergiler açıyor ve sergi açmak isteyen öğrencilerimize çalışmalarında destek oluyoruz.
Branş eğitimlerimiz temel ve ileri eğitim almış ve aktif fotoğrafçılık yapan kursiyerlerin uzmanlaşmak istedikleri branşta, deneyimli hocalarından işin inceliklerini öğrenerek sektörel deneyim kazanmayı sağlar ve ileri teknikler gösterilir. Eğitimden sonra uzman olmazsınız ancak ileri teknikleri öğrenmiş olursunuz ve ileri tekniklerin öğretilmesi için 2 gün yeterli bir süredir.

İleri fotoğrafçılık eğitimlerinde öğrenip deneyimlendiğiniz teknikleri sahada pratik yaparak geliştirirsiniz.
Photoshop’u tam olarak öğrenmek diye bir şey yoktur. Photosop değişen, gelişen ve güncellenen bir grafik programıdır. Yıllarca kullansanız dahi her özelliğini öğrenmeniz mümkün değildir.

Bu eğitimde size fotoğrafçılıkta ihtiyacınız olan fotoğraf işleme baskıya hazırlama albüm yapma gibi sektörel işine yarayacak bilgiler öğretilir ve eğitim sonunda kendi fotoğraflarınızı işleyebilir hale gelirsiniz.
Kişiye özel Fotoğrafçılık Eğitimi fiyatları eğitim programınıza ve taleplerinize göre belirlenmektedir. Fotoğrafçılık kursu fiyatları için tıklayın.

Kişiye Özel Fotoğrafçılık Kursu Detaylı Ders Programı

Bu Eğitimi Alanlar Bu Eğitimleri De Aldı

İleri Fotoğrafçılık Eğitimi
İleri Fotoğrafçılık Eğitimi

Fotoğrafçılık mesleğini tüm hatlarıyla öğrenmek, tekniğini ve becerilerini geliştirmek isteyenler için ileri fotoğrafçılık kursları.

MEB Onaylı Fotoğrafçılık Eğitimi
MEB ONAYLI FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ

Temel ve ileri eğitimleri aynı anda almak, her ışıkta ve mekanda çekim yapma bilgisine sahip olmak isteyenler için MEB onaylı eğitimler.

Photoshop Eğitimi
PHOTOSHOP EĞİTİMİ

İçindeki fotoğrafçıyı keşfetmek, profesyonel fotoğrafçı olmak için ilk adımı atmak isteyenler için uygulamalı Photoshop kursu.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN EĞİTİMLER İÇİN TIKLAYIN

Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Fotoğrafçılık Kursu

Kişiye Özel Ders Programı

Kişiye ve kuruma özel, istenilen günlerde ve saatlerde temel fotoğrafçılık kursu.

İş İmkanı

Mesleki atölyemizi bitirenlere tam zamanlı iş imkanı veya çekim projeleri yönlendirme.

Mesleki Eğitim

Foto Life Akademi ileri ve mesleki fotoğrafçılık kursları ile profesyonel olun.

Ekonomik Fiyatlar ve Taksit

Kaliteli eğitimleri ekonomik fiyatlarla alma şansı ve kredi kartına 3-6-9 taksitli ödeme.

Eğlenceli ve Eğitici Dersler

Fotoğraf tekniklerini ve yöntemlerini öğrenme, profesyonelce uygulama.

Ücretsiz Gezi ve Etkinlik

İstanbul’un tarihi ve turistik bölgelerinde eğlenceli ve eğitici ücretsiz fotoğraf gezileri.

İstanbul'da 5 Şube

İstanbul’da Bakırköy, Taksim, Kadıköy, Beylikdüzü ve Maslak’ta kurslar!

Ferah ve Konforlu Atölyeler

Geniş ve ileri teknoloji fotoğrafçılık ekipmanları ile donatılmış sınıflar.

Türkiye’nin Fotoğraf Eğitim Merkezi

Rakamlarla Foto Life Akademi

Türkiye Genelinde Eğitim – Her Yerde Fotoğrafçılık Kursu!

İstanbul’da Taksim, Bakırköy, Kadıköy, Beylikdüzü ve Maslak şubelerimizde fotoğrafçılık eğitimlerinizi alabilir, farklı şehirlerden kentimize geldiğinizde Tatil Home partnerliği ile uçak / otobüs bileti ve konaklama imkanlarımızdan yararlanabilirsiniz. Kayıt yaptıran kursiyerlerimizin uçak bileti ve otel rezervasyonları Türk Hava Yolları yetkili satış acentası ve yurt içi-yurtdışı otel rezervasyon operatörü Tatil Home işbirliği ile yapılmaktadır.

Yakında Ankara, İzmir, İzmit, Bursa ve Muğla’da Foto Life Akademi fotoğrafçılık kursu ve bütün atölyeleri ile hizmetinizde!

Nerelerdeyiz

  • Bakırköy
  • Taksim
  • Kadıköy
  • Beylikdüzü
  • Maslak
  • Ataşehir

Yakında Nerelerde Olacağız?

  • Ankara
  • İzmir
  • İzmit
  • Bursa
  • Muğla
  • Antalya
fotoğrafçılık kursu şubeleri

Eğitim Grup Markalarımız

Fotoğrafçılık Bloğu

fotoğraf çekim teknikleri

en çok tercih edilen fotoğrafçılık kursları

fotoğraf makineleri ve ekipmanları

fotoğrafçı kimdir

fotoğraf kültürü ve sanat

en çok tavsiye edilen fotoğrafçılık kitapları

Sosyal Medyada Biz