Kurumlara Özel Fotoğrafçılık Dersi

Ekibinizi Geliştirin, Genişletin!

Kurumlara özel fotoğrafçılık dersi, çalışanların gelişimine katkıda bulunmak ve yeteneklerini geliştirmek isteyen firmalar için hazırlanmıştır. Burada amaç kişilerin hem mesleki açıdan ilerlemesine yardımcı olmak, şirket içi iletişimi artırmak ve yeni bir hobi edinilmesini sağlamaktır.

kurumsal fotoğraf çekimi
kurumsal fotoğrafçılık eğitimi
kurumsal fotoğraf

Özellikle reklam ve fotoğraf departmanları için gerekli olan kurumsal eğitimler, temel fotoğrafçılık eğitiminin yanında düğün, hava, ürün, seyahat fotoğrafçılığı gibi atölyelerden oluşur. Ayrıca talep halinde firmalara özel ders programları hazırlanır.

Dersler isteğe göre firmaların toplantı salonlarında ya da Foto Life Akademi’de yapılır. Uygulamalı dersler ise stüdyo ve dış mekanlarda gerçekleştirilerek ekip çalışması şeklinde ilerler. İsteyen gruplara ders sonlarında photoshop kursu tavsiye edilir.

Kimler Katılabilir? – Firmanızı ve Markanızı Daha İyi Tanıtın!

Kurumlara özel fotoğrafçılık kursu markasını daha iyi tanıtmak, çalışanlarının yönetim ile kaynaşmasını isteyen firmalar için verilir. Bu sebeple eğitimler hem tanıtım departmanlarına hem de şirketin geneline hitap edecek şekilde düzenlenir.

Ders saatleri ve günleri kurumlar tarafından belirlenirken çalışanların yoğun iş temposunun aksamayacağı şekilde programlanır. Eğitimlerden:

• Reklam ve tanıtım ajansları,
• E-ticaret hizmeti veren firmalar,
• Üretim ve satış yapan firmalar,
• Kreatif ajanslar,
• Turizm firmaları,
• Fotoğrafçılık departmanı oluşturmak isteyen şirketler,
• Personelinin iletişimini kuvvetlendirmek isteyenler,
• Kişilerin mesleki gelişimine katkı sağlamayı planlayanlar,
• Kurumsallığını güçlendirmek isteyenler,
• Çalışanlarının yeni hobi edinmesine yardımcı olarak sosyalleşmesini hedefleyenler yararlanabilir.

Ürün ve Hizmetlerinizi Milyonlara Ulaştırın!

Özel fotoğrafçılık dersi, diğer programlardan farklı olarak kurumlara özel ayrıcalıklar sunmaktadır. Çalışanlar arasındaki iletişimin kuvvetlenmesi, motivasyonlarının ve iş yerine olan güvenin artması akla ilk gelenler arasında yer alır. Ayrıca kurumsal fotoğrafçılık ile:

• Kendi kurumsal fotoğraf çekimi,
• Ürün ve hizmetlerin çekimi,
• Fotoğraf departmanının oluşturulması,
• E-ticaret siteleri için ürün görsellerinin çekilmesi,
• Kataloglar için fotoğraf çekimi,
• Reklam kampanyalarına özel fotoğraf çekimi,
• Çalışanların iletişimlerinin kuvvetlendirilmesi,
• Çalışanların kendilerini farklı alanlarda geliştirmelerini sağlama,
• Çalışanların motivasyonunu yükseltme,
• Ekip çalışmasının önemini kavrama gibi avantajlar elde edilmektedir.

kurumsal fotoğrafçılık eğitimi
kurumsal fotoğraf çekimi
kurumsal fotoğrafçılık

Kurumlara Özel Fotoğrafçılık Ders Programı;

Kurumlara özel fotoğrafçılık dersi programı, temel eğitim içeriğini kapsamaktadır. Derslerde:

• Fotoğraf makinesi türlerinin ve özelliklerinin öğrenilmesi,
• Objektif türlerinin ve özelliklerinin öğrenilmesi,
• Işık ve pozlama,
• Enstantane ve diyafram ayarlarının yapılması,
• Fotoğraf makinesi film türlerinin sınıflandırılması,
• Filtre, flaş, tripod gibi yardımcı araçların öğrenilmesi kullanılması,
• Dijital teknoloji ve fotoğrafçılığın anlatılması,
• Mimari, stüdyo, gece, makro gibi çekim tekniklerinin aktarılması,
• Fotoğrafta kompozisyon oluşturulması gibi konular işlenir.

Ayrıca:

• Düğün fotoğrafçılığı,
• Ürün fotoğrafçılığı,
• Yemek fotoğrafçılığı,
• Seyahat fotoğrafçılığı,
• Portre fotoğrafçılığı,
• Mimari fotoğrafçılık,
• Hava fotoğrafçılık atölyeleri de sektörel çözümler sunmak için yararlanılacak eğitimlerdir.

Özel Fotoğrafçılık Ders Ücretleri!

Kurumlara özel fotoğrafçılık kursu fiyatları belirli kriterlere göre şekilleniyor.

• Toplamda almak istediğiniz ders saati,
• Eğitim almak istediğiniz branş, (Temel eğitim mi yoksa mesleki eğitim mi?)
• Dijital teknik eğitimlerinin eklenmesi,
• Katılmak istediğiniz ekstra gezi ya da seminerler ders ücretlerini etkiliyor.

Şirketinizin marka kimliğini güçlendirecek, bünyenizde departman açmanızı ve diğer kuruluşlara hizmet vermenizi sağlayacak, ürün ve hizmetlerinizi daha iyi tanıtacak fotoğrafçılık eğitimleri sizi bekliyor. Eğitime katılmak ve fiyat bilgisi için fotoğrafçılık kursu fiyatları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

300
Kurumsal Eğitim
2500
Bireysel Eğitim
350
Mesleki Atölye
98%
Kursiyer Memnuniyeti
95%
Başarı Oranı
100%
Öğrenme Garantisi